[vc_section_container width=”1/1″]

Advies waar je wat aan hebt

De afgelopen jaren hebben wij verschillende klanten geadviseerd in hun marketing strategie en activiteiten, met de nadruk op lokale ondernemingen. Veel ondernemers hebben weinig tijd voor hun online marketing en zien weinig resultaat in dat wat ze wel doen. Het is belangrijk duidelijk af te bakenen wat wel en niet effectief is, zodat bijvoorbeeld de content op je website en social media meer klanten helpt te werven.

Voordeel van advies & begeleiding

Het voordeel van advies en begeleiding is dat wij jou tegen lage kosten helpen om meer klanten/leads te krijgen. Bezoekers via zoekverkeer krijgen is specialistisch werk waar je zelf maar weinig aan kunt toevoegen, toch kun je bijvoorbeeld zelf veel doen door effectief te bloggen, natuurlijk adviseren wij jou in het maken van content dat effectief is. Wat kun je zelf nog meer doen? Denk eens aan social media, veel ondernemers vragen zich af wat zij moeten posten omdat ze in een specialistische tak werkzaam zijn waar professionaliteit een belangrijke rol speelt. Wij kunnen je helpen een strategie voor je social media te ontwikkelen en begeleiden jou bijvoorbeeld met leuke creatives (plaatjes) om je social meda content te ondersteunen.

Er zijn natuurlijk andere zaken waar wij jou en bijvoorbeeld je stagiaires in kunnen ondersteunen, denk maar eens aan [tooltip text=”Het proces van het verstrekken van zeer relevante educatieve content, die helpt om merk en product voorkeur op te bouwen, lang voordat jouw potentiële klanten (prospects) klaar zijn om over te gaan tot aankoop.” align=”top”]”lead nurturing”[/tooltip]. Wij kunnen je een referentiekader geven waarmee je beter om kunt gaan met je potentiële klanten, het is namelijk zo dat bijvoorbeeld bezoekers van je website, een aantal keer met je merk in aanraking moet zijn gekomen voordat zij overgaan tot afname van je dienst of aankoop van je product.

Advies op maat

Onze tijd is kostbaar, maar kunnen wij jou helpen met advies op maat, dan doen wij dat zonder problemen op uurbasis, je hoeft dus niet bang te zijn dat wij jou alleen adviseren over het gehele marketing traject.

Wij zijn handig met internet marketing, veel zaken hebben wij de afgelopen jaren geautomatiseerd om effectiever te kunnen werken. Daarnaast onderhouden wij een breed netwerk aan websites waarvoor verschillende marketing tactieken noodzakelijk zijn, daarom kunnen wij jou adviseren in specifieke facetten van online marketing. Bepaalde marketing activiteiten zijn kostbaar, echter met ons advies en eventueel ondersteuning, zijn die specifieke marketing activiteiten al een stuk dichterbij dan je tot nu toe dacht.

Vragen?

Heb je vragen over de mogelijkheden met betrekking tot advies en ondersteuning? Neem contact op voor meer informatie, je kunt ons gerust bellen of een e-mail sturen, wij reageren meestal binnen hetzelfde uur.

[vc_box bg_color=”#0164b1″ opacity=”1″ br_width=”0″ padding=”20px” color_scheme=”scheme1″]
Contact

Weten wat wij voor jou kunnen betekenen?

[/vc_box]
[/vc_section_container]

Write A Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *