[vc_section_container width=”1/1″]

Divers onderhoud aan websites

Heb je al een website, maar heb je geen tijd voor onderhoud aan je website zoals het aanbrengen van wijzigingen, toevoegen van teksten, updaten of het optimaliseren van de website? Dan is het natuurlijk mogelijk dat wij het onderhoud van je website voor jou doen. Je kunt dit ad-hoc op uurbasis met ons regelen of je kunt een onderhoudscontract afsluiten (geen verplichting tot een doorlopend jaar contract). Geef aan wat je veranderd wilt hebben, wij geven door hoe snel dit kan gebeuren (ad-hoc of binnen een redelijke termijn) en je hoeft niets meer te doen.

Wil je een klein detail veranderen of een aantal nieuwe teksten toevoegen? Stuur ze ons per mail of drop ze simpelweg in ons publieke dropbox account (uploads worden automatisch uit het publieke domein verwijderd na synchronisatie met de privé map).

Dus geef aan wat je veranderd wilt hebben, mail jouw request of drop het in onze Dropbox of bel ons even op, en wij verwerken, indien mogelijk, dezelfde dag nog jouw request.

Onderhoud bestaande website

Voor bestaande websites, die wij niet hebben ontwikkeld, kunnen wij geen onderhoud garanties bieden, afhankelijk van je eisen zullen wij een analyse van je website doen zodat wij kenbaar kunnen maken hoe effectief wij jouw website kunnen onderhouden.

Afhankelijk van bijvoorbeeld het CMS, het script of de opbouw van je website, kunnen de mogelijkheden verschillen. Over het algemeen onderhouden wij websites die op ieder denkbaar CMS draaien, dus kunnen wij effectief onderhoud doen aan zo goed als iedere website. Natuurlijk is onderhoud aan een statische website helemaal geen probleem!

Onderhoud planning

Bij een onderhoudscontract horen duidelijke afspraken over de taken, werkzaamheden en uren. Sluit je een onderhoudscontract met ons af, dan maken we samen duidelijke afspraken over jouw verwachtingen en de werkzaamheden die wij wekelijks of maandelijks voor jouw website uitvoeren.

[vc_box bg_color=”#0164b1″ opacity=”1″ br_width=”0″ padding=”20px” color_scheme=”scheme1″]
Contact

Weten wat wij voor jou kunnen betekenen?

[/vc_box]
[/vc_section_container]

Write A Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *