[vc_section_container width=”1/1″]

Social Media

Hoe maak jij gebruik van de sociale netwerken die centraal staan in de levens van het overgrote deel van de maatschappij? Wij helpen klanten om optimaal gebruik te maken van platformen als Facebook, Twitter, Pinterest, Instagram, Google+, Tumbler of Reddit. Het opzetten en opmaken van sociale profielen op deze sociale netwerken terwijl wij rekening houden met het imago van jouw bedrijf is maar een klein gegeven van wat wij met social media kunnen bereiken. Een duidelijke boodschap over alle sociale kanalen is één gegeven, ondersteunende content om kracht bij die boodschap te zetten, is een ander gegeven waarin wij gespecialiseerd zijn.

Het meest ideal social media scenario is dat wij met aansluitende content zorgen voor betrokkenheid op jouw sociale pagina’s. Likes en volgers is heel leuk maar het is natuurlijk ideal wanneer mensen meedoen in een gesprek op jouw sociale media pagina’s.

Wat is de ideale social media voor jouw bedrijf?

Actief zijn op social media hoeft niet gecompliceerd te zijn. In het ideale geval concentreren wij ons op het sociale netwerk dat jouw doelgroep het meest of uitsluitend gebruikt, vaak is dat Facebook. Toch is het belangrijk op ieder netwerk in ieder geval aanwezig te zijn, je wilt immers geen potentiële klanten mislopen. Of je vervolgens ook op ieder sociale platform interactie moet uitlokken met aantrekkelijke content, is een vraag waar wij graag antwoord op geven.

social media marketing met Webs Media

Social media strategie

Wanneer je er voor kiest om met Webs Media aan jouw social media te werken, zullen wij beginnen met het in kaart brengen van de doelen die je samen met ons wilt bereiken, alvorens wij een social media marketing plan opzetten. Uiteraard willen wij dat jouw verwachtingen realistisch zijn en dat blij bent met het plan dat wij hebben opgesteld. Natuurlijk zullen we tussentijds de resultaten meten en eventueel het plan bijstellen. Wanneer jij ons social media plan goedkeurd, beginnen we met de voorbereidende werkzaamheden om vervolgens planmatig het plan te kunnen uitvoeren.

Voordelen van social media marketing

Met onze social media marketing expertise kunnen wij optimaal gebruik van maken van populaire social media netwerken. Wij weten hoe je social media moet gebruiken om aandacht te krijgen voor jouw merk, en wij ontwikkelen creatieve strategieën om gedrag van jouw doelgroep te veranderen zodat zij uiteindelijk toch overgaan tot aankoop.

Het voordeel van social media is dat de handelingen van jouw bezoekers, zowel op jouw social pagina als op jouw website, gemakkelijk zijn te meten, waardoor wij het social media marketing plan regelmatig aanzienlijk kunnen verbeteren. Denk maar eens aan het niveau van post engagement, één post krijgt meer likes dan de ander, nog een andere post krijgt weer juist reacties van bezoekers. We kunnen dus inspelen op de behoefte van jouw social media bezoekers.

Een ander voordeel van social media is de naadloze integratie met je website of blog. Social media marketing is dus niet uitsluitend gericht op de pagina’s van sociale profielen maar gaat door waar jouw website begint. Daarnaast zijn social media posts beter te delen onder andere sociale netwerken en blogs, iets waar wij jou graag bij helpen.

[vc_box bg_color=”#0164b1″ opacity=”1″ br_width=”0″ padding=”20px” color_scheme=”scheme1″]
Contact

Weten wat wij voor jou kunnen betekenen?

[/vc_box]
[/vc_section_container]

Write A Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *