[vc_section_container width=”1/1″]

Makkelijke navigatie en vertrouwen!

Iedere e-commerce website is afhankelijk van een aantal aspecten om de doelstellingen van jouw merk te bereiken. Een aantrekkelijk, veilig, informatief en gemakkelijk te navigeren ontwerp is essentieel voor het succes van jouw webshop, mede omdat deze aspecten goed afgestemd moeten worden op de doelgroep die je wilt bereiken.

Winkelen zoals dat hoort

Of je nou door een winkelstraat loopt en al lopend winkelt of dat je nou van achter je computer aan het winkelen bent, zou geen verschil moeten maken in de winkel-ervaring. Het doel van een webshop is net als dat van fysieke winkels, om de meest positief mogelijke (winkel-) ervaring te geven.

Het is daarom belangrijk dat je webshop goed te vinden is en de informatie biedt waar jouw bezoekers naar op zoek zijn. Ook is veilig betalingsverkeer met alle recente debacles rond website veiligheid, essentieel voor een succesvolle webshop.

E-commerce webshop design

Voordat we beginnen met het ontwerp van jouw webshop, bespreken we samen de precieze eisen van jouw webshop en brengen wij jouw eisen volledig in kaart. Wanneer je het eens bent met ons voorstel bespreken we de overige specificaties van het project, zoals benodigde modules, hosting en onderhoud van de webshop.

Wanneer alle aspecten duidelijk zijn, gaan we over op de ontwikkeling van de webshop.

Webshop ontwikkeling

Wanneer wij een webshop maken houden we rekening met de volgende gegevens:

  • Jouw webshop eisen
  • De doelstelling van de webshop
  • Het target audience / de doelgroep
  • Zoekmachine optimalisatie
  • Tracking & rapportage

Jouw eisen wordt goed naar geluisterd om tot een positief resultaat te komen. De doelstellingen van de webshop zijn essentieel voor het succes van de webshop, met name omdat de webshop rondom de doelstellingen moet worden gebouwd.

De doelgroep zullen wij goed analyseren om vast te stellen waar jouw doelgroep naar op zoek is, en hoe wij de doelgroep het beste van dienst kunnen zijn met behulp van het ontwerp van de webshop.

Wanneer wij een webshop bouwen, houden wij rekening met de actuele SEO normen, zodat je kunt rekenen op een geoptimaliseerde webshop.

Wanneer je in de wereld van E-commerce treedt, kom je er al snel achter dat meten is weten. Om met je webshop te groeien heb je inzicht nodig in de activiteiten van je bezoekers. Met tracking rapportage d.m.v. Google analytics en Adwords, krijg je inzicht in de statistieken van je website, maar om specifieke handelingen op de website zelf te analyseren zul je zogenaamde conversie tracking op maat moeten toevoegen. Hier kun je ons ook voor inschakelen, uiteraard leggen wij je graag de mogelijkheden uit.

[vc_box bg_color=”#0164b1″ opacity=”1″ br_width=”0″ padding=”20px” color_scheme=”scheme1″]
Contact

Weten wat wij voor jou kunnen betekenen?

[/vc_box]
[/vc_section_container]

Write A Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *