[vc_section_container width=”1/1″]

Eenvoudig webdesign werkt het best!

Om tot een tevreden resultaat te komen is het van essentieel belang dat het doel van de website van het begin duidelijk is. Het visuele aspect is ook belangrijk maar ook dat gaat gepaard met het doel dat je met ieder visueel element wilt bereiken.

Het ontwikkelen van een website, of je nou kiest voor een website op maat of voor een WordPress thema, moet goed zijn voorbereidt zodat doelstellingen als het opbouwen van merkbekendheid, het besparen van geld, het verkopen van producten, het versterken van klantrelaties of het verhogen van conversie ook daadwerkelijk mogelijk zijn om te bereiken.

De afgelopen jaren hebben wij bij Webs Media geleerd dat projectmatig werken, dus via een planning, essentieel is voor het succes van de ontwikkeling van een website.

Doelstellingen website

De belangrijkste vraag die je jezelf moet stellen voordat de ontwikkeling van een website start is, wat zijn de doelstellingen van de website en hoe zal de content van de website die doelstellingen ondersteunen in de realisatie van die doelstellingen?

Website ontwerpen

Bij het ontwerpen van jouw website werken wij met een plan dat omschrijft hoe de structuur van de website in elkaar zal steken en hoe de pagina’s samen binnen die structuur een geheel zullen vormen.

Visuele ontwerp

Wij maken voor jou een ontwerp waarin de kleuren, lettertypen, afbeeldingen en pagina-indeling consistent zijn en één geheel vormen.

Brand management

Het merk en het imago van jouw bedrijf moet met behulp van de website worden versterkt. Een consistente huisstijl met consistent gebruik van kleuren en logo zijn onderdeel van de marketing strategie die jouw branding moet doen versterken.

[vc_box bg_color=”#0164b1″ opacity=”1″ br_width=”0″ padding=”20px” color_scheme=”scheme1″]
Contact

Weten wat wij voor jou kunnen betekenen?

[/vc_box]
[/vc_section_container]

Write A Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *