Deprecated: preg_split(): Passing null to parameter #2 ($subject) of type string is deprecated in /home/admin/domains/websmedia.nl/public_html/wp-includes/formatting.php on line 3424

Deprecated: preg_split(): Passing null to parameter #2 ($subject) of type string is deprecated in /home/admin/domains/websmedia.nl/public_html/wp-includes/formatting.php on line 3424

[vc_section_container width=”1/1″]

Gewilde aanpassingen aan je website kunnen sterk verschillen. Op deze pagina vindt je vraag en antwoord op specifieke vragen over aanpassingen aan je website.

[vc_gap height=”20″]

Wanneer is het tijd voor een nieuwe website?

De levenscyclus van een website is ongeveer 4 jaar. Na 4 jaar mag je verwachten dat jouw website rendabel is geweest. Heb je de afgelopen jaren een goedkope website gehad die eigenlijk niet zo goed vindbaar was? Dan is het tijd voor een website die volgens de ‘web-standard’ richtlijnen is gebouwd.

Ik heb nieuwe teksten gemaakt en wil deze plaatsen..

Wanneer je nieuwe teksten hebt gemaakt, wil je deze op je website plaatsen. Je kunt je teksten in de pagina’s plakken of je kunt ons inschakelen om de teksten eerst nog even te optimaliseren. Wanneer wij jouw tekst optimaliseren doen wij het volgende:

 • We controleren de tekst op duplicate content
 • We zorgen dat de tekst correct is geschreven. Dit heet proof-reading.
 • We onderzoeken of jouw tekst is geoptimaliseerd op het zoekwoord dat jij in gedachten had.
 • We verbeteren de opbouw van de tekst zodat je beter op je zoekwoord wordt gevonden.
 • We voegen HTML opmaak toe zodat de zoekmachines jouw tekst optimaal lezen.
 • We stijlen je tekst zodat deze er aantrekkelijk uitziet.

Het optimaliseren van tekst op een bepaald zoekwoord is niet zomaar gedaan. Deze optimalisatie is sterk afhankelijk van de richtlijnen van Google evenals de huidige werking van het Google algoritme.  De volgende kenmerken helpen een tekst zijn doel te bereiken:

 • Keyword densityKeyword density of zoekwoord dichtheid is het aanpal keren dat een zoekwoord voorkomt op een webpagina in relatie tot het totale aantal woorden op deze pagina.
 • Interne linkstructuurDe interne linkstructuur is belangrijk om de relatie tussen alle pagina’s kenbaar te maken aan de zoekmachines.
 • Metatags
  Metatags zijn korte herkenbare beschrijvingen van een webpagina. De metatags worden in de <head> sectie geplaats. De belangrijkste metatags zijn:
  – Meta pagina titel
  – Meta beschrijving
  – Meta zoekwoorden
 • Alt tags (alternatieve attributen)Een alt tag (attribute) is een alternatieve tekstuele omschrijving van een element op een website, bijvoorbeeld een afbeelding. Met een Alt tag kun je de functie of omschrijving opgeven van bijvoorbeeld een afbeelding voor de bezoeker of zoekmachine. Ook wanneer een afbeelding niet zichtbaar is, is de alt tag nog wel zichtbaar.
 • Duplicate contentDuplicate content is gedupliceerde inhoud. Het gevaar daarvan is dat pagina’s (of zelfs de hele website) niet geïndexeerd word door zoekmachines.

Ik wil graag iets nieuws integreren

Je hebt het afgelopen jaar een portfolio opgebouwd of je wilt een galerie voor je foto’s. Afhankelijk van het type website dat je hebt, kunnen wij iets nieuws integreren. Heb je een WordPress website dan kunnen wij binnen een uur een plugin met de gewenste functionaliteit integreren, eigenlijk geldt dit voor alle CMS websites. Heb je een statische/HTML website? Dan moet er een script worden ingehaakt, dat kost wat meer tijd maar is natuurlijk ook mogelijk.

Integratie van nieuwe elementen doen wij tegen een uur tarief. Bel ons om je wens te overleggen en wij geven je meteen inzicht in de kosten.

Social media aanpassingen

Je wilt graag je social media profiel vernieuwen. Daar kunnen wij je bij helpen. Een nieuwe cover foto voor Facebook, Twitter, Google Plus of Instagram? Vraag ons om een voorbeeld en je hebt binnen no-time weer een flitsend sociaal profiel!

Webs Media heeft toegang tot verschillende online (cloud) tools die wij in eigen beheer hebben. Onze klanten zijn zeer enthousiast over de snelheid en continuïteit waarmee wij social media beheren.

Met de cloud tools van Webs Media doen wij het volgende:

 • Sociale posts designen en inplannen. Voor Facebook, Twitter en Linkedin.
 • Cover foto’s ontwerpen voor Facebook.
 • Facebook ‘Tabs’ ontwerpen en beheren
 • Contests / Win acties opzetten en bijhouden.

Kortom, aanpassingen voor social media hebben wij zo gedaan en hoeft niet veel te kosten. We plannen in no-time voor een maand jouw facebook posts in en verspreiden deze consistent over alle profielen die je hebt. Je betaald dus eenmalig maar geeft je bezoekers iedere dag iets nieuws!

Welke aanpassingen doen jullie regelmatig voor klanten?

Onze klanten vragen regelmatig om een aanpassing aan hun website. Veelal hebben wij de website voor onze klanten ontwikkeld maar wij werken ook met ondernemers die met hun eigen website niet op zichzelf vooruit komen.

Wij zijn thuis in alle facetten in de internet wereld waardoor onze klanten de meest uiteenlopende veranderingen vragen en zij weten dat wij dit snel bewerkstelligen.

Onze klanten vragen regelmatig om de volgende aanpassingen:

– Website content

 • Toevoegen nieuwe projecten aan de project pagina
 • Toevoegen nieuwe afbeeldingen aan projecten.
 • Toevoegen van een vermelding op de website.
 • Toevoegen nieuwe blogpost.

– Technische aanpassingen

 • Responsive maken van content pagina’s.
 • Integreren nieuwe module met functionaliteit.
 • Koppeling met social media.
 • Aanpassen betaalmodule.
 • Aanpassen layout van pagina’s.
 • Integreren extern faciliterend systeem.

– Uiterlijke aanpassingen

 • Seizoensgebonden huisstijl toevoegen.
 • Veranderingen in website stijl.
 • Social media aanpassingen.

Hoe kan ik voor aanpassingen betalen?

Aanpassingen kunnen sterk van elkaar verschillen. Wanneer je 2 afbeeldingen wilt bijvoegen op je website dan rekenen wij daar een eenmalige lage prijs voor. Wil je echter een aanpassing die ongeveer een uur of langer duurt om in te voeren, dan hanteren wij ons uur tarief.

Hoelang duurt een aanpassing aan mijn website?

Wij werken projectmatig wat betekent dat wij volgens een planning werken. Onze planning geeft altijd ruimte om ad-hoc tussendoor aanpassingen te doen. Wij streven ernaar om onmiddellijk na aanvraag aanpassingen door te voeren zodat zowel jij als wij weer verder kunnen.

Afhankelijk van het type aanpassing kan de tijd waarin wij de aanpassing doorvoeren verschillen. Wij streven ernaar om direct bij aanvraag terug te koppelen hoelang het duurt met de vraag of dat acceptabel voor je is. De tijd die wij krijgen om een aanpassing door te voeren beïnvloed tevens de prijs die je voor de aanpassing betaald. Wij zijn een transparante organisatie en dat willen we graag zo houden, om dat zo te houden communiceren wij vrijwel direct zodat iedereen altijd weet wij die aan toe is.

[/vc_section_container]

Write A Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *