[vc_section_container width=”1/1″]

Nog niet overtuigd van de mogelijkheden die Webs Media te bieden heeft? Hieronder een breakdown van mogelijkheden die wij misschien nog niet goed op de website hebben uitgelegd.

[vc_gap height=”20″]

Wat kunnen jullie voor mijn social media betekenen?

Social Media is een belangrijk marketing kanaal die regelmatig onderhoud vereist. Om actieve volgers te werven zul je regelmatig updates op je profielen moeten plaatsen op, interessante en aantrekkelijke content plaatsen en inhoudelijk interesse moeten wekken.

Voor Social Media kunnen wij het volgende betekenen:

 • Cover foto voor verschillende sociale netwerken ontwerpen, eventueel van week tot week.
 • Jouw huisstijl vertalen naar een set van post designs die je in de toekomst kun gebruiken om consistentie aan te houden. Consistentie is belangrijk in de communicatie naar je doelgroep.
 • Contests (win acties) bedenken, lanceren en promoten.
 • Bijhouden wie en waar jouw doelgroep op social media over jouw merknaam spreekt. Zo kun je beter inspelen op potentiële kopers en je merknaam op social media bewaken.

Voor social media doen wij regelmatig de volgende aanpassingen of toevoegingen:

 • Nieuwe posts maken en inplannen. Wij kunnen weken vooruit plannen en posten naar verschillende social media kanalen tegelijkertijd.
 • Een campagne om de zichtbaarheid van je contest te vergroten.
 • Opstellen van een advertentie campagne voor Facebook. Eveneens optimaliseren van Facebook advertenties zodat je tegen lagere kosten je doelen realiseert.
 • Het realiseren van sociale signalen richting specifieke webpagina’s. De tijd dat linkbuilding uitsluitend uit links van webpagina’s bestond is voorbij. Sociale signalen bestaan uit het volgende:
  – Facebook Likes / Shares / Comments
  – Twitter Volgers / Tweets / Retweets / Favorites
  – Google.Plus +1 (Google Plus One) / Shares / Google circle volgers
  – Pinterest Volgers / Pins / Repins / Likes
  – Instagram Volgers / Foto likes
  – Youtube Views / Likes / Volgers (subscribers) / Favorites

Afhankelijk van de netwerken die jij gebruikt kunnen wij eventueel nog meer verzorgen zoals VK, Vine en Soundcloud signalen.

Je kunt de huidige stand van sociale signalen meten aan de hand van verschillende online tools (Let op: de resultaten verschillen afhankelijk van het gegeven of je de url van je webpagina met of zonder WWW invoert):

sharetally.co
– likeexplorer.com
– sharedcount.com

[/vc_section_container]

Write A Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *