[vc_section_container width=”1/1″]

Wanneer je een webshop door ons laat ontwikkelen, doen wij dat bij voorkeur in Magento, een gespecialiseerd E-commerce CMS. Ben je meer vertrouwd met WordPress? Dan kunnen wij ook een WooCommerce webshop bouwen.

Uiteraard staat jouw budget niet altijd een op maat gemaakte webshop toe. Dat neemt niet weg dat we ook voor jou een mooie, goed functionerende webshop kunnen bouwen.

Wanneer je door ons een webshop laat verzorgen, heb je de keuze uit verschillende opties:

  • Op maat gemaakt, uniek script op basis van een barebone template. Dit is een custom webshop die van de grond af is gebouwd met de web-standard richtlijnen in acht genomen. Je krijgt dan een webshop die structureel goed is opgebouwd zodat de usability, snelheid en vindbaarheid optimaal is.
  • Magento webshop op basis van onze in-house templates. De afgelopen jaren hebben wij verschillende webshops ontwikkeld. Hiervoor hebben wij onze eigen scripts opgebouwd waardoor wij snel en op maat kunnen leveren. De kosten zijn hierdoor lager dan een volledig uniek script.
  • Een magento of WooCommerce webshop op basis van een template. Afhankelijk van de markt waarin je je begeeft, is het niet verkeerd om een webshop te laten bouwen op basis van een bestaand template. Wij hebben veel ervaring met het vullen en aanpassen van templates, ook met een template krijg je een volledig unieke webshop aan de hand van jouw wensen.
[/vc_section_container]

Write A Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *