[vc_section_container width=”1/1″][vc_heading title=”Wie zijn onze klanten?” type=”h2″ style=”default” text_transform=”uppercase” align=”center” margin_bottom=”40″ divider_width=”default” divider_color=”dark” color=”default”]

Onze klanten bestaan uit kleine ondernemers, groeiende ondernemers, doorgewinterde ondernemers en iedereen met mooie en creatieve ideeën die bereidt is te werken voor meer naamsbekendheid of diegene die geen tijd hebben om hun eigen online marketing vorm te geven en dat liever aan ons uitbesteden.

[vc_gap height=”40″][vc_heading title=”Wat doen wij voor onze klanten?” type=”h3″ style=”default” text_transform=”uppercase” align=”center” margin_bottom=”40″ divider_width=”default” divider_color=”dark” color=”default”]

Onze klanten worden op hun wenken bediend. Wij doen net dat ietsje extra dat andere marketing bureaus nalaten omdat wij zeer specialistische kennis van zaken hebben. Late uurtjes hebben ertoe geleidt dat wij alles met betrekking tot marketing getest hebben en daardoor over uitvoerige rapportages van gebruikersstatistieken beschikken op basis waarvan wij beslissingen maken.

Onze klanten schakelen ons in voor de volgende activiteiten:

Websites maken

Wij maken allerlei soorten websites voor onze klanten. Door bijzonder goed naar de wensen van de klant te luisteren maken wij precies de website die onze klanten wensen, ongeacht het budget dat beschikbaar is.

Onderhoud aan websites

Wij onderhouden dagelijks, wekelijks en maandelijks allerlei online activiteiten van onze klanten. Niet uitsluitend onderhoud aan de website zoals regelmatige updates maar wij doen ook nieuwe snufjes aan de website toevoegen zoals de laatste CSS technieken, wij houden van CSS animaties.

Linkbuilding campagnes

Linkbuilding is een cruciaal aspect van iedere online marketing campagne. Het is namelijk zo dat ongeacht hoe mooi, origineel en verfrissend een website is, iedere website domein-autoriteit nodig heeft om op specifieke zoekwoorden op de eerste pagina van Google te komen.

Domein-autoriteit bestaat uit een aantal signalen afkomstig van verschillende type websites en systemen, deze signalen bestaan veelal uit links van andere websites. Dit noemen we de off-page SEO. Naast off-page SEO is er  on-page SEO. On-page SEO is de manier waarop de website zelf is geoptimaliseerd.

Advertentie campagnes

De afgelopen twee jaar hebben wij veel ervaring opgedaan met advertentiecampagnes voor zowel Google als Facebook. Natuurlijk ook met Linkedin en Twitter maar dit is niet voor iedereen even interessant als adverteren met Google of Facebook doordat de kosten veel hoger zijn.

Heb je een ruim budget om te adverteren of wil je een stapje omhoog (verder dan alleen Google Adwords), dan helpen wij onze klanten met programmeerbaar adverteren. Dit houdt simpelweg in dat je met behulp van een script continue de advertentiekosten en resultaten optimaliseert. Onze klanten hebben hiervoor toegang tot onze eigen advertentie portaal. Eenmaal binnen heb je toegang tot alle advertentie netwerken ter wereld en kun je natuurlijk meteen gebruikmaken van bijvoorbeeld re-marketing (re-targeting)

Social media account onderhoud

Voor verschillende klanten onderhouden wij de social media accounts. Deze accounts variëren tussen Facebook pagina’s, Facebook Groepen, Twitter pagina’s, Google+ pagina’s, Pinterest pagina’s, Pinterest profielen en pagina’s, Instagram accounts en Tumbler blogs. Maar ook Youtube of Vimeo accounts.

De werkzaamheden bestaan voornamelijk uit het posten van inhoud gerelateerd aan de business of topic. Er zijn meer mogelijkheden om met social media te werken dan alleen het posten van content en het liken van posts. Met de API van Facebook heb je bijvoorbeeld de mogelijkheid om betere email campagnes te voeren.

Social media branding

Social media branding bestaat uit het vorm geven en promoten van een merk en dat op een consistente wijze. Social media branding is een onderwerp waar wij ons sterk in ontwikkelen, het is anno 2015 een belangrijk onderwerp geworden en speelt een prominente rol in de huidige social media campagnes.

 

Video creatie en marketing

Video doen wij voor verschillende klanten. Video is zeer belangrijk vanwege de verhoogde conversie die eigenlijk iedereen ermee kan bereiken. Wil je meer verkopen? Dan maak je een video die verteld wat je te bieden hebt. Onze ervaring met video is nog sterk in ontwikkeling, wij zijn hard bezig om steeds betere video’s te maken met anime pro.

De marketing van video is een ander verhaal, wij hebben ruim ervaring met het promoten van je video, heb je een idee of wil je je video meer zichtbaarheid geven? Neem dan contact met ons op!

Marketing advies

Veel  klanten hebben advies nodig om verder te komen met hun online marketing. Een aantal klanten heeft een eigen team of genoeg tijd om zelf hun website online te promoten. Wij ondersteunen deze klanten om steeds opnieuw een stap vooruit te zetten of  fungeren als aanspreekpunt voor vragen over alles met betrekking tot het internet zoals marketing, social media of specifieke Google producten.

Begeleiding bij marketing / website onderhoud

Wij ondersteunen jou zodoende dat je met een goed gevoel verder kunt met je website. Wij geven veel bedrijven en individuen advies met betrekking tot een bedrijfswebsite, blog, social media of andere marketing zoals adverteren, email campagnes of pers artikelen.

[vc_gap height=”60″][vc_heading title=”Enige klanten” type=”h4″ style=”default” text_transform=”uppercase” align=”center” margin_bottom=”40″ divider_width=”default” divider_color=”dark” color=”default”][vc_clients appearance=”columns” columns=”4″ style=”style2″ navigation=”yes” bottom_margin=”0″ categories=”marketing-en-advies,onderhoud,seo,social-media,website-ontwikkeling,wordpress-website” order=”DESC” orderby=”date” count=”8″ bg_radius=”yes” padding=”medium” bg_color=”#ffffff” bg_opacity=”0.8″ bg_opacity_hover=”1″ inner_vpadding=”medium” inner_hpadding=”medium” css_animation_delay=”0″ border_color=”#0065b2″ border_color_hover=”#ff6600″ css_animation=”fadeIn”][/vc_clients][vc_gap height=”60″][/vc_section_container]

Write A Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *